GDR EQUIP

Joana MartÍ Delgado (vestuari)

Llicenciada en art dramàtic en l’especialització d’Escenografia per l’institut del teatre. Té el primer cicle de filologia catalana de la Universitat de Barcelona i els estudis de fotografia de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Com a escenògrafa i figurinista ha participat ens els projectes: Un trabajo (2014) de Pablo Rosal, Cabaret Intim (2014), No som tu (2013), Trilogía del poeta (2011), Ritual (2011), Federico de paseo. Drama fotográfico (2011), Poieïn (2010), Les veus en el temps (2009), dirigits per Xavier Martínez.(2013). Dau al set dirigida per Pasquale Bavaro (2012); Dues dones que canten (2011) dirigida per Joan Fullana. El casament dels petits burgesos ( 2009) dirigida per Carme Portacelli, Edmond (2009) dirigida per Xicu Masó, Somnis (2008) dirigida per Juanjo Cuesta i El mundo de los simples (2008) dirigida per Andrés Corchero. Ha treballat també com a ajudant de pàtina i vestuari de les pel·lícules Seve (2013), Insensibles (2011), Ermessenda (2010), Agnosia, (2009) Bruc, la leyenda (2009) i El perfum (2005). I ha dissenyat el vestuari de la part de ficció del documental Bon cop de falç. La història de l’himne (2014).
Ha estat assistent de Maria Elena Roqué en el muntatge de l’exposició Despulles, despullades al MAE. I ha dissenyat els estilismes dels spots publicitaris de Gas natural i Eucerin.
Actualment també forma part de Singermornings vestuari teatral en el que participa en diferents projectes de disseny, confecció i lloguer de vestuari.

Aloma Ruiz Boada (músic)

Va obtenir el titol superior de violí a l’Escola superior de música de Catalunya (ESMUC) amb la professora Eva Graubin. En l’edició 2008 del Concurs ‘Sant Anastasi’ de Lleida va rebre el Segon Premi de la categoria  sènior i el Primer Premi del ‘Premi Especial J.S.Bach’ . Va formar part del “Duet Aromes”amb el pianista Paul Perera. Van estar guardonats amb el 1r Premi de Música de cambra al 2009 del Concurs l’Arjau, així com també han quedat finalistes al 2009 del Concurs Internacional Paper de Música de Capellades. També han guanyat el 1r Premi a la millor interpretació de música catalana al 2009 del 17è Concurs Josep Mirabent i Magrans, i el 1r Premi del concurs Pòdiums de Música de Cambra, al 2010. Ha tocat amb el grup Current 93 de David Tibet, amb qui ha fet gires per Alemanya, Bèlgica, Rússia, Portugal, Suècia entre d’altres llocs d’Europa.

Marina Fullana Covas (Ballarina)

Graduada en dansa clàssica pel Conservatori de Dansa de les Illes Balears, Graduada en dansa contemporània per l’Institut del Teatre de Barcelona i Postgraduada per la Companyia de dansa ITDansa dirigida per Catherine Allard, actualment està finalitzant els seus estudis de Grau Superior a l’Istitut del Teatre de Barcelona.
Ha treballat com a ballarina en coreografies de la mà de grans coreògrafs com Kamuyot, Minus 16 (Ohad Naharin), In memoriam (Sidi Larbi Cherkaoui), Whim (Alexander Ekman), Naked Thoughts (Rafael Bonachela), Wad Ras (Montse Sánchez i Ramon Baeza), Un ballo (Jiri Kylián), Petruixka (Catherine Allard) i Ina Christal Johannesen. També ha col·laborat en creacions independents com Metamorfosis Individual de Emanuel Soavi al Römisch – Germanisches Museum (Köln), Orfeo y Eurídice de Thoomas Noone.Coreògrafa de peces pròpies com Dosis guanyadora del Premis ArtJove (Palma de Mallorca, 2010).

Raquel Klein Torrens (Ballarina)

Grau Elemental i Grau Professional de Dansa Clàssica (Conservatori de les Illes Balears). Grau Superior de Dansa en Coreografia (Institut del Teatre, Barcelona). Ha treballat com a intèrpret, coreògrafa i assistent en diferents projectes com Noviembre de Roser López‐Espinosa (ajudantía coreogràfica), Bálsamo de Tigresa de Los Corderos (intèrpret al Festival Sismògraf -2015 Olot/Barcelona-), Primer ejercicio hacia lo Épico de Aimar Pérez‐Galí (intèrpret al MACBA -2014 Barcelona-), El Canto de los Caballos de Lipi Hernández‐ Las Malqueridas (intèrpret al Festival Salmon -2014 Barcelona-), Écoute pour voir de Emmanuel Joute‐Cía. Danse Carpe Diem (Canada) al TNT (intèrpret -2014 Terrassa-), Arquitecturas en movimiento de Lipi Hernández‐ Las Malqueridas al MACBA (intèrpret -2014 Barcelona-), Exposición Temporal de Tanya Beyeler en MACBA (intèrpret -2014 Barcelona-), Baila‐baila‐bailando‐ba de Pere Faura en MACBA (intèrpret -2014 Barcelona-), Intervenció Visiones en “Casa de Piedra”; (Coreógrafa‐coordinadora d’espai -2013, Mèxic), Curs d’integració  “Estación de oficios del Porvenir” (2013 México), Cossos en moviment‐ CENTENARI DE LA PEDRERA sota la direcció de Toni Mira (Coordinadora d’espai i assistent de coreografía -2013 Barcelona).

Joaquín Collado (Ballarí)

Estudià arts plàstiques, Art Dramàtic a l’Escola Superior de València i dansa contemporània de forma autodidacta a escoles privades.
Treballà tres anys a la Jove companyia de dansa Gerard Collins (Valencia), que serví com a  plataforma artística.
Com a bailarí professional ha treballat amb Iván Pérez i Korzo Theater (Holanda), Proyecto Titoyaya amb Gustavo Ramirez, Maduixa Teatre amb l’espectacle Dot, La Coja Dansa, Wee Dance Company a Alemania i actualment con La Veronal i Marcos Morau.