FP EQUIP

Tanya Beyeler, Lugano 1980 (dramatúrgia)

Ha cursat estudis de teatre d’art dramàtic, direcció, dramatúrgia i Humanitats. Els seus interessos inclouen altres disciplines com la música i la dansa contemporània. Desenvolupa la seva activitat artística desplaçant l’atenció en la creació contemporània i maneres de recerca de les arts en viu. Des del 2009 forma amb Pablo Gisbert, El Conde de Torrefiel, treballant una estètica visual i textual en la composició coreogràfica, literatura i les Arts Visuals i es materialitza les seves creacions en forma de vídeos, activitats i interpretant peces. És col·laboradora habitual de la companyia de dansa La Veronal Marcos Morau coreògraf.

Joana MartÍ Delgado, Barcelona 1979 (escenografia i vestuari)

Llicenciada en art dramàtic en l’especialització d’Escenografia per l’institut del teatre. Té els estudis de fotografia de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Com a escenògrafa i figurinista ha participat ens els projectes: Un trabajo (2014) de Pablo Rosal, Cabaret Intim (2014), No som tu (2013), Trilogía del poeta (2011), Ritual (2011), Federico de paseo. Drama fotográfico (2011), Poieïn (2010), Les veus en el temps (2009), dirigits per Xavier Martínez.(2013). Dau al set dirigida per Pasquale Bavaro (2012); Dues dones que canten (2011) dirigida per Joan Fullana. El casament dels petits burgesos ( 2009) dirigida per Carme Portacelli, Edmond (2009) dirigida per Xicu Masó, Somnis (2008) dirigida per Juanjo Cuesta i El mundo de los simples (2008) dirigida per Andrés Corchero. Ha treballat també com a ajudant de pàtina i vestuari de les pel·lícules Seve (2013), Insensibles (2011), Ermessenda (2010), Agnosia, (2009) Bruc, la leyenda (2009) i El perfum (2005). I ha dissenyat el vestuari de la part de ficció del documental Bon cop de falç. La història de l’himne (2014). Ha estat assistent de Maria Elena Roqué en el muntatge de l’exposició Despulles, despullades al MAE. I ha dissenyat els estilismes dels spots publicitaris de Gas natural i Eucerin. Actualment també forma part de Singermornings vestuari teatral en el que participa en diferents projectes de disseny, confecció i lloguer de vestuari.

Ganecha Gil Gracia (Il·luminació / Producció Tècnica)

Formada a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i al Taller de Tecnologia de l’Espectacle (1999- 2003), sempre ha treballat la llum desde diferents punts de vista. Dotze anys d’experiència com a Tècnic d’il·luminació, treballant en les arts escèniques: Dansa ( Cesc Gelabert 2003-2005, Tap Olè 2003-2009, Sol Picò 2009, La Caldera 2008-2010), Teatre (Produccions del Teatre Lliure 2002-2015, Bitò Produccions 2010- 2015), Teatre infantil (Camut Band, Petit Liceu, Malikianini), Música (Light Lumina, Palau de la Música Catalana) i Events (Albadalejo Iluminación, Grand Slam). Desde 2009 combina aquesta feina amb la Producció Tècnica en la creació d’espectacles: ”Els veïns de dalt” Cesc Gay (2015), “El President” Carme Portacelli (2014), “Fum” Josep Maria Miró (2013), “MCBTH” Àlex Rigola (2012), “El Dubte” Sílvia Munt (2012), ”Coriolà” Àlex Rigola (2011). Com a Tècnic d’Il·luminació d’espectacles en gira: “Testamento de Maria” (2014- 2015), “Informe per a una acadèmia” Ivan Benet i Xavier Ricart (2014-2015), “De quan somiavem” Jordi Prat (2014), “La Cosmètica de l’enemic” Magda Puyo (2012- 2013).

Dissenys d’Il·luminació: “Mostra de Claquè“ (2015), “Flying Pigs” d’Eulàlia Berguedà (2015), “El Canto de los Caballos” Lipi Hernandez (2014),“Món Liquid” Marc Guevara (2014), Ajudantia del disseny de “Testamento de Maria” Agustí Villaronga (2014), “Se diria que aquí no pasa nada” Maestro Jumillano (2013), “Inauguració Curs Institut del Teatre- Homenatge a Hermann Bonnín” (2013), “Gala del 10è Festival de Claquè” (2013) i “REM estació” (gira) cia. Rem (2013). Actualment exerceix la seva feina dins de la productora Obrim Sala de la qual és fundadora.

Aloma Ruiz Boada (músic)

Va obtenir el titol superior de violí a l’Escola superior de música de Catalunya (ESMUC) amb la professora Eva Graubin. En l’edició 2008 del Concurs ‘Sant Anastasi’ de Lleida va rebre el Segon Premi de la categoria sènior i el Primer Premi del ‘Premi Especial J.S.Bach’ . Va formar part del “Duet Aromes”amb el pianista Paul Perera. Van estar guardonats amb el 1r Premi de Música de cambra al 2009 del Concurs l’Arjau, així com també han quedat finalistes al 2009 del Concurs Internacional Paper de Música de Capellades. També han guanyat el 1r Premi a la millor interpretació de música catalana al 2009 del 17è Concurs Josep Mirabent i Magrans, i el 1r Premi del concurs Pòdiums de Música de Cambra, al 2010. Ha tocat amb el grup Current 93 de David Tibet, amb qui ha fet gires per Alemanya, Bèlgica, Rússia, Portugal, Suècia entre d’altres llocs d’Europa.

Núria Navarra (Ballarina)

Graduada en dansa clàssica a l’Institut del Teatre de Barcelona i postgraduada a la companyia IT Dansa, companyia jove dirigida per Catherine Allard, on treballa com a ballarina en peces de coreògrafs com Alexander Eckman, Ohan Naharin, Stijn Celis, Gustavo Ramírez entre d’altres. Del gener del 2012 al Juny del 2017 va ser membre de Carte Blanche, la companyia nacional de dansa  contemporania de Noruega, treballant amb coreògrafs com Crystal Pite, Ina Christel Johannessen, Alan Lucien Øyen, Sharon Eyal & Gai Behar, Marcos Morau i Marcelo Evelin entre d’altres. Del 2017 a l’actualitat treballa com a freelance amb diverses companyies com  La Veronal, Paloma Muñoz i Cie Lanabel.

Anna Hierro Estorach, Tortosa 1984 (Ballarina)

Graduada a l’Institut del Teatre de Barcelona amb el Grau professional de Dansa Contemporània (2015), post-graduada per la cia IT Dansa on fou dirigida per coreògrafs internacionals de gran prestigi. Ballarina, mestra de dansa i assistent, ha treballat amb diverses companyies i directors, entre els quals Companyia Plan B d’ Arantxa Saragadoy i Alfredo Bravo (2007-2011), Toni Gómez, Àlex Rigola (Festival Grec, 2011), Cross Connection Ballet (Royal Danish Ballet Copenhague, 2012), reposició de Frida del Ballet Contemporani de Barcelona amb Amèlia Boluda (2014), dansa interactiva amb el solo Trinity d’Electronic Performers (2014), el 2018 entra a formar part de la companyia La Veronal amb qui segueix treballant actualment.

També és coreògrafa de peces pròpies representades en diferents teatres de Catalunya i fundadora del projecte de dansa i moviment Ensamble Topogràfic juntament amb Carlos Martorell i Andreu García que continua vigent des de 2013. Ha treballat de mestra de dansa en diversos centres i actualment és mestra a l’escola de dansa assumpta tremps (Vilafranca del Penedès) i és Llicenciada en Història de l’art (Universitat de Barcelona).

Ferran Echegaray, Barcelona 1992 (Actor)

Es forma en l’especialitat de teatre físic-gestual a l’Institut del Teatre de Barcelona. Realitza cursos intensius amb Pere Sais, LosCorderos.sc, Milòn Mela, Gey Pin Ang, Natalka Polovynka, Teatr ZAR, Matej Matejka, Moreno Bernardi i Einat Tal. En l’àmbit musical es forma en piano i teoria musical en la diplomatura de “The Associated Board of the Royal Schools of Music”. Des de 2012 forma part d’un equip d’investigació de l’Institut del Teatre de Barcelona dirigit per Andreu Raich i Sergio Oliveira que treballa sobre les danses Orixás. Al setembre de 2014 entra a formar part del projecte Stagiares 2014 dirigit per Pere Sais i el seu equip Ars performance Laboratory. Al 2014 crea junt a quatre actors més la Companyia Ad Libitum, amb la qual desenvolupen Personne, una peça de teatre-dansa dirigida per Andrés Corchero. Actualment, amb Javier Cárcel funda el Proyecto S.O.M, amb el que presenten la peça Canto a mí mismo.

Carlos Gallardo Hernández, Múrcia 1979 (actor)

S ́inicia al món de les arts escèniques treballant, durant set anys, en diverses companyies de titelles, entre elles Hormigas suben al Árbol i Tan Tan Teatro. Es forma en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona (especialitat de teatre físic-gestual) on participa en diferents creacions: A vegades mentir-se és un art, dirigit per Stephane Levy, amb la que participa al Festival Internacional COS de Reus 2013 i Dos retaules bufonescos i un cor tràgic, dirigit per Maria Codinachs amb la que participa al Festival Internacional COS de Reus 2013 i al festival “Die Wo Spielen” en Stuttgart, Alemania. A part de la seva formació a l’Institut del Teatre, ha realitzat cursos amb Mar Navarro i Andrés Hernández, Claudio Hochman, Esteban Roel, Jean Guy Lecat, Dany Campos, Pere Sais, Los Corderos.sc, Carlo Bosso, Teatr Zar, Rene Baker, Natalka Polovynka i Matej Metejka. Al 2012/13, 2013/14 i 2014/2015 realitza el Laboratori anual COS-VEU-ACCIÓ, dirigit per Pere Sais.

Des de 2012 forma part d’un equip d’investigació de l’Institut del Teatre de Barcelona dirigit per Andreu Raich i Sergio Oliveira que treballa sobre les danses Orixás. Al 2014 crea junt a quatre actors més la Companyia Ad Libitum, amb la qual creen Personne, una peça de teatre-dansa dirigida per Andrés Corchero. Aquest espectacle viatja a Moscú al Festival Internacional de Teatre “Your Chance” al maig de 2014. A l ́octubre del mateix any és inclosa en la programació de la Sala Beckett de Barcelona.

Marc Naya Díaz, La Garriga 1990 (actor)

Inicia la seva formació teatral a l’escola Eòlia de Barcelona dins el pla docent per a joves “El planter”. Estudia piano i teoria musical a l’Escola de Música de La Garriga. Es forma també durant un any a l’escola de dansa Plan-D de Barcelona. Llicenciat en arts escèniques per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha participat en diversos espectacles de la companyia Les Antonietes: El mal de la juventut i Molt soroll per res. Va formar part de l’espectacle Oceà, de la companyia Retret Teatre. És actor a l’espectacle de carrer Fuenteovejuna, breve tratado sobre las ovejas, l’espectacle Kyla, de Lars Norén, dirigit per Adrian Devant, a l’espectacle L’any dels 30, o la magdalena, dirigida per Lara Díez i a l’espectacle Truco als meus germans, dirigida per Adrian Devant; Al 2016 entra a formar part de l’espectacle Flying Pigs, d’Eulàlia Bergadà. Al novembre de 2012 comença el seu propi projecte d’investigació, Proyecto Voces. Actualment segueix treballant per compondre la peça El anillo de Giges, fruit de la investigació. És membre del laboratori de recerca en arts performatives Ars Performance Lab. guiat per Pere Sais. Actualment, s’encarrega de la gestió i coordinació de l’espai artístic Espai Blanc, Performing Arts Lab. I de Ca la Cultura, casa rural de residències artístiques.