NIXIE EQUIP

Marc Naya Díaz, La Garriga 1990 (Composició i interpretació musical i electrònica)

Inicia la seva formació teatral a l’escola Eòlia de Barcelona dins el pla docent per a joves “El planter”. Estudia piano i teoria musical a l’Escola de Música de La Garriga. Es forma també durant un any a l’escola de dansa Plan-D de Barcelona. Llicenciat en arts escèniques per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha participat en diversos espectacles de la companyia Les Antonietes: El mal de la juventut i Molt soroll per res. Va formar part de l’espectacle Oceà, de la companyia Retret Teatre. És actor a l’espectacle de carrer Fuenteovejuna, breve tratado sobre las ovejas, l’espectacle Kyla, de Lars Norén, dirigit per Adrian Devant, a l’espectacle L’any dels 30, o la magdalena, dirigida per Lara Díez i a l’espectacle Truco als meus germans, dirigida per Adrian Devant; Al 2016 entra a formar part de l’espectacle Flying Pigs, d’Eulàlia Bergadà. Al novembre de 2012 comença el seu propi projecte d’investigació, Proyecto Voces. Actualment segueix treballant per compondre la peça El anillo de Giges, fruit de la investigació. És membre del laboratori de recerca en arts performatives Ars Performance Lab. guiat per Pere Sais. Actualment, s’encarrega de la gestió i coordinació de l’espai artístic Espai Blanc, Performing Arts Lab. I de Ca la Cultura, casa rural de residències artístiques.

Ferran Echegaray, Barcelona 1992 (Composició i interpretació musical)

Es forma en l’especialitat de teatre físic-gestual a l’Institut del Teatre de Barcelona. Realitza cursos intensius amb Pere Sais, LosCorderos.sc, Milòn Mela, Gey Pin Ang, Natalka Polovynka, Teatr ZAR, Matej Matejka, Moreno Bernardi i Einat Tal. En l’àmbit musical es forma en piano i teoria musical en la diplomatura de “The Associated Board of the Royal Schools of Music”. Des de 2012 forma part d’un equip d’investigació de l’Institut del Teatre de Barcelona dirigit per Andreu Raich i Sergio Oliveira que treballa sobre les danses Orixás. Al setembre de 2014 entra a formar part del projecte Stagiares 2014 dirigit per Pere Sais i el seu equip Ars performance Laboratory. Al 2014 crea junt a quatre actors més la Companyia Ad Libitum, amb la qual desenvolupen Personne, una peça de teatre-dansa dirigida per Andrés Corchero. Actualment, amb Javier Cárcel funda el Proyecto S.O.M, amb el que presenten la peça Canto a mí mismo.

Carlos Gallardo Hernández, Múrcia 1979 (Composició i interpretació musical)

S ́inicia al món de les arts escèniques treballant, durant set anys, en diverses companyies de titelles, entre elles Hormigas suben al Árbol i Tan Tan Teatro. Es forma en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona (especialitat de teatre físic-gestual) on participa en diferents creacions: A vegades mentir-se és un art, dirigit per Stephane Levy, amb la que participa al Festival Internacional COS de Reus 2013 i Dos retaules bufonescos i un cor tràgic, dirigit per Maria Codinachs amb la que participa al Festival Internacional COS de Reus 2013 i al festival “Die Wo Spielen” en Stuttgart, Alemania. A part de la seva formació a l’Institut del Teatre, ha realitzat cursos amb Mar Navarro i Andrés Hernández, Claudio Hochman, Esteban Roel, Jean Guy Lecat, Dany Campos, Pere Sais, Los Corderos.sc, Carlo Bosso, Teatr Zar, Rene Baker, Natalka Polovynka i Matej Metejka. Al 2012/13, 2013/14 i 2014/2015 realitza el Laboratori anual COS-VEU-ACCIÓ, dirigit per Pere Sais.

Des de 2012 forma part d’un equip d’investigació de l’Institut del Teatre de Barcelona dirigit per Andreu Raich i Sergio Oliveira que treballa sobre les danses Orixás. Al 2014 crea junt a quatre actors més la Companyia Ad Libitum, amb la qual creen Personne, una peça de teatre-dansa dirigida per Andrés Corchero. Aquest espectacle viatja a Moscú al Festival Internacional de Teatre “Your Chance” al maig de 2014. A l ́octubre del mateix any és inclosa en la programació de la Sala Beckett de Barcelona.

Carles Rigual Martí, Vilanova i la Geltrú 1973 (Disseny il·luminació i vídeo)

Després de finalitzar a l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (UPC-Institut del Teatre) a Terrassa, l’any 2000 comença a l’alternatiu Teatre Malic de Barcelona amb els seus primers dissenys d’il·luminació per Pau Miró, Pepe Hevia, Alfonso Vilallonga , Bruno Oro i Clara Segura, Albert Espinosa, i continua amb tots, els següents anys. El 2002 entra a la Companyia de Dansa Erre que Erre com a Cap Tècnic i realitza els dissenys dels seus espectacles; “Escopir en el Temps” va ser Premi Max al Millor Espectacle de Dansa 2007. Des de llavors, segueix amb aquesta i amb altres companyies, i estrena algunes de les seves il·luminacions a: Teatre Nacional de Catalunya, Mercat de les Flors, Teatre Lliure, Teatre Maria Guerrero, Museu Reina Sofia, i en altres teatres d’Europa i Sud-amèrica. Paral·lelament, ha realitzat il·luminacions en l’àmbit museístic: CCCB, Museu Picasso, MACBA, Arts Santa Mònica i Fundació Palau. Durant els últims anys dissenya la il·luminació per a alguns espectacles de La Fura de Baus: “Orfeu i Eurídice” – XXV Festival de Peralada (2010) i Teatre Solís- Montevideo (2011), “Oresteïa” – Suntory Hall deTokyo (2012), “Elektra” – Umea, Suècia (Capital Europea de la Cultura 2014), “El Amor Brujo” -Plaça deToros de Granada (2015) i la “Novena Simfonia de Beethoven “(Inauguració de la Capital de la Cultura-Valdivia, Xile (2016). Els seus últims treballs destacats en dansa són” Introducing the Star “de Pablo Esbert – Sala Hiroshima (2016),” Croma “de HMD – la Mercè (2016 ), “Reset” d’Erre que Erre dansa- Mercat de les Flors-Sonar Festival (2016), “WWNL” de Núria Legarda El Graner – Festival Grec (2017) i “My Baby is a Queen” de la Petita Malumaluga – Mercat de les Flors – Festival Grec (2017).

Claire O’Keefe. Palma de Mallorca, 1984 (Disseny vestuari)

Estudia disseny de Moda i fotografia a Barcelona. Des que els va acabar ha estat sempre involucrada en el món de les arts i la moda, treballant en marques com Medwinds, Cortana, Anna Bonny com a estilista, fotògrafa o ‘consultancy’.

Ha publicat treball fotogràfic en revistes com Metall Magazine i Vogue Espanya. Actualment segueix treballant en disseny de vestuari per a grans marques i per al seu projecte propi Keef Palas de joieria efímera i el disseny.