FLYING PIGS

A Flying Pigs emprenem un viatge al voltant de La Catarsi. Ens endinsem en el caos de la matèria per fer aflorar els sentits a la recerca d’un instant efímer de bellesa i de plaer. Un camí d’esforç i renuncia essent inevitable el sacrifici d’emocions. Aquestes emocions són provinents de paràmetres passats que ens aferren a qui érem ahir i que ens bloquegen dins una forma determinada que hem de poder desmuntar o desvirtuar per convertir-se lliurement en una de nova: la desitjada.

Els llocs que inspiren la vitalitat de l’obra sorgeixen a partir de referents folklòrics, sagrats i artístics provinents de l’imaginari col·lectiu com ara festes populars, concerts o discoteques, reunions familiars, festivitats religioses, tradicions com la matança del porc Mallorquina o obres d’art com la Capella Sixtina. El cant i la dansa sempre han estat presents en contextos socials i culturals diferents fent de miralls que activen el trànsit entre interior i exterior, on carn i esperit experimenten en viu el coneixement sensual i intangible propi d’una nova transformació, que és l’essència de qualsevol acte de creació.

Segons l’experiència individual, a Flying Pigs aquests referents es juxtaposen de forma onírica permetent l’emanació de noves imatges, creant així, un joc de transferències poètiques d’imatges, sons i conceptes que s’uneixen per desembocar en l’acte catàrtic d’entregar al públic un esclat emocional.

Direcció i Coreografia: Eulàlia Bergadà Serra
Intèrprets: Eulàlia Bergadà, Marc Naya, Ferran Echegaray, Núria Navarra, Carlos Gallardo, Anna Hierro, Aloma Ruiz
Composició Musical: Aloma Ruiz, Javier Cárcel, Ferran Echegaray, Carlos Gallardo, Eulàlia Bergadà
Dramatúrgia: Tanya Beyeler
Escenografia i Vestuari: Joana Martí Il·luminació: Ganecha Gil
Fotografia: Carlos Martorell