Nixie (deep inside)

Direcció i coreografia 2018
Es va estrenar el 19 de gener de 2018 a la Sala Hiroshima.
Nixie: una dona? Una deessa? una sirena? la representació de l’ombra femenina. Amb ella ens submergim a un viatge al fons de l’oceà a la recerca de la partícula més essencial de l’ànima. Ens enfrontem a la nostàlgia de l’oblit per seguir el pas del temps, deixant enrere formes passades, però mai la pròpia essència. A través de la dansa, de la imatge i del so es vol transportar a l’espectador a un viatge energètic, una explosió de llum des de les foscors clandestines de la festa. Metàfores i al·legories que ens baixen a les profunditats de la psique per capbussar-nos en el caos, riure’ns i alliberar-nos de les foscors que tots compartim i que són una gran font de creativitat i catarsi.

Fitxa artística.

Direcció i coreografia: Eulàlia Bergadà
Interpretació: Eulàlia Bergadà
Interpretació musical: Ferran Echegaray, Carlos Gallardo, Marc Naya
Composició musical: Marc Naya
textos: Ferran Echegaray
Il·luminació i vídeo: Carles Rigual
Disseny de vestuari: Claire O’Keefe
Fotografia: Jaione García
Teaser: Edu Pérez
Producció: Anna Bohigas, Inés Lambisto

Premsa.

L’artista i els seus suports; la dansa i el seu esgotament; la música i el seu significat … I qual sirena, criatura mitològica i capritxosa, arrossega el seu públic al fons de les disperses referències amb les que inunda aquest excel·lent solo.
Jordi Sora, TimeOut
Aquest delicat, gairebé sobrenatural i intimista espectacle és recomanable per als amants de la dansa. Una joia de la dansa que brilla amb llum pròpia.
Laura Clemente, Ona Cultural Sants