Very Very Slightly

Direcció i coreografia 2020
Very Very Slightly va ser estrenada el 7 de novembre de 2020 al Teatre Principal de Palma i l’11 de desembre de 2020 al Mercat de les Flors.
El mercat valora la qualitat d’un diamant segons la seva claretat. Com més impureses (o inclusions) té un diamant, més devalua el seu preu. Però són precisamet aquestes petites esquerdes internes les que permeten a cada diamant refractar la llum d’una manera única i genuina a cada peça. Very Very Slightly és una reflexió sobre el valor de saber atravessar les pròpies impureses per fer-les brillar. Dansa, música i llum conviden al públic a assaborir el valor expressiu que pot suposar aquest fet de dissoldre’s en les nostres limitacions internes i així aconseguir vibrar amb i cap a l’entorn, més enllà de qualsevol forma i ideal.

Fitxa artística.

Direcció i Coreografia: Eulàlia Bergadà
Espai Sonor: Marc Naya
Dramatúrgia: Ferran Echegaray
Assistència Coreogràfica: Evelyne Rossie
Interpretació: Olga Clavel, Evelyne Rossie, Maria Torrents, Marc Naya
Il·luminació i So: Toni Ubach, Sergio Roca
Audiovisuals: Ventura López
Disseny de Vestuari: Claire O’Kefee
Fotografia: Tristán Pérez-Martín
Teaser: Elena Rotger
Producció: Anna Bohigas, Inés Lambisto
Coproducció: Mercat de les Flors, Teatre Principal de Palma i Morlanda Creacions SL
En col·laboració amb L’Estruch, Ajuntament de Sabadell; Graner, Fàbrica de creació; Dansbrabant (Tilburg); ArtHouse, Artistic Centre from United Cowboys (Eindhoven); EIMA, Centre de Creació, Auditori de Peguera.

Premsa.

Parlaríem d’un sistema. Un sistema que es troba a la intersecció, en les juntes de la mateixa teoria de la Dansa i que posa en dubte l’espectacle com a finalitat coreogràfica. Un sistema que és extremadament temporal, geomètric i matemàtic, un sistema que toca l’infinit, una espiral en si mateixa. En el camí cap a la imperfecció, la llum augmenta, i les fissures s’expandeixen per col·lapsar qualsevol temptativa de coordinació entre espectacle i Dansa.
Xavier Manubens, Blog Mercat de les Flors
Sensualitat, bellesa i imperfecció són qualitats que comparteixen els diamants i també la nova peça d’Eulàlia Bergadà Very Very Slightly.
Joana de Querol, El Núvol